Τετάρτη 19.02.2020

Ο πιο εύκολος τρόπος για να εξαφανίσετε τα λίπη από το φίλτρο του απορροφητήρα

Ποια ήταν η τελευταία φορά που κοιτάξατε πάνω από την κουζίνα σας για να ελέγξετε το φίλτρο του απορροφητήρα της; Αν έχετε καιρό να το... αντικρίσετε, σας προειδοποιούμε: δεν θα είναι ένα όμορφο θέαμα! Κι αυτό γιατί το φίλτρο του απορροφητήρα σας δουλεύει...

8 φυτά που θέλουν πότισμα μόνο μια φορά το μήνα

Για τα περισσότερα φυτά το νερό και το πότισμα είναι απαραίτητα. Υπάρχουν, όμως και μερικά φυτά που δεν θέλουν και δεν χρειάζονται πότισμα περισσότερο από μια φορά το μήνα.

Έτσι δεν θα έχει η ντουλάπα σας υγρασία

Η υγρασία και η μούχλα που μαζεύονται στην ντουλάπα είναι ένα πολύ συχνό φαινόμενο με το οποίο έρχονται αντιμέτωποι πολλοί άνθρωποι. Δείτε πώς θα απαλλαγείτε από αυτό το πρόβλημα.

6 βήματα για να ανακαινίσεις την παλιά σου κουζίνα χωρίς περιττά έξοδα

Η κουζίνα είναι για κάποιους ο αγαπημένος χώρος του σπιτιού, αφού εκεί θα βρουν νόστιμες λιχουδιές και ζεστό φαγητό. Εκεί βρίσκεται το ψυγείο με όλα τα καλούδια και η κουζίνα που είναι ο κατεξοχήν χώρος δημιουργικότητας μέσα σε ένα σπίτι. Αποτελεί...

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.